Részecskeszűrő kiiktatás - kormánymű

Ablaktörlő motor - Régebbi autó megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota

Kuplung szett Szűrőrészecske: Az elromlott részecskeszűrőt cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon drága költségű, amíg utóbbi olcsó megoldás. Régi gépkocsi megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Részecskeszűrő hírek ezen a weboldalon. Sajnos tengernyi alkalommal a részecskeszűrő, sport kipufogó el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül.

Megannyian nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel vannak szerelve. Egy szuper részecskeszűrő a káros anyagok 90 %-át képes csapdába fogni. A részecskeszűrő feladata az, hogy meggátolja az egészségroncsoló anyagok szabad távozását.

A részecskeszűrő baja javarészt 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez jórészt a személygépjármű használatától függő. Akik kifejezetten kis távokon használják, korábban szembesülnek a komplikációval. A részecskeszűrő tisztítja magát. Ámde ehhez magasabb fordulatszámon kell vezetni huzamosabb ideig. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. A regenerálódás folyamata beindul, a részecskeszűrőben előforduló korom elég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-09-25 13:12